Strona Główna › Fora dyskusyjne › O wszystkim i dla wszystkich › Zawody Online na aplikacji – opinie……
- This topic has 4 odpowiedzi, 5 głosów, and was last updated 4 years, 7 months temu by Piotr Wxxx.
- AutorWpisy
- 8 czerwca 2020 dnia 10:50 #37825
Hej,
Jesteśmy właśnie po naszych pierwszych zawodach sędziowanych za pomocą aplikacji XtraMarlin. Napiszcie parę słów, co o takiej formie sędziowania (podkreślam sędziowania, bo kiedyś w końcu zaczniemy się spotykać razem na zawodach i taka forma sędziowania może również funkcjonować przy tradycyjnych zawodach), jakie macie spostrzeżenia, uwagi. Czy widzicie w tym przyszłość zawodów w naszym kole…..?
No i przypominam wszystkim, że jutro o 19:00 widzimy się na kolejnym live’ie – tym razem oficjalne ogłoszenie wyników i rozdanie nagród:
Rafał
9 czerwca 2020 dnia 21:44 #37865Hej,
Moim zdaniem zawody odbyły się bardzo dobrze. Z mojego punktu widzenia, brak jakiejkolwiek presji i ta swoboda nad wodą sprawiły, że choć nic nie złapałem (nic wymiarowego), chciałbym już zapisywać się na kolejne i kolejne i kolejne zawody 😉 Bardzo dobrze zorganizowane zawody, idealny przepływ informacji i świetne pomysły na dodatkowe challenge 😉 Panowie, trzymajcie tak dalej ! Pozdrawiam.
- Odpowiedź ta została zmodyfikowana 4 years, 7 months temu przez Łukasz Kwieciński.
10 czerwca 2020 dnia 23:14 #37870Ciekawa forma organizacji zawodow. Swoje zdanie już napisałem na FB ale tutaj też je po krotce zamieszczę 🙂extra super było choć ciężko turę było zaliczy 😀🎣🐟
16 czerwca 2020 dnia 07:05 #37911Prosimy o kolejne opinie, uwagi czy też spostrzeżenia. Chcielibyśmy doskonalić tę formułę ponieważ jest bezpieczna i daje sporo swobody co do wyboru łowiska.
Jako sędzia tych zawodów bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za bardzo dobrą współpracę.
17 czerwca 2020 dnia 21:03 #37929Dla mnie bomba. Ludzkość się rozwija, dlatego jeśli można coś ułatwić, to jestem na tak.
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.