Strona Główna › Fora dyskusyjne › O wszystkim i dla wszystkich › Giełda sprzętu
- This topic has 4 odpowiedzi, 4 głosy, and was last updated 5 years, 6 months temu by Marcel Dąbek.
- AutorWpisy
- 22 lutego 2019 dnia 10:12 #26562
Hej,
Pewnie każdy z nas ma jakies “zalegacze” , czyli po prostu nadmiar sprzetu. A z drugiej strony jest też pewnie grupa osób, która chętnie kupiłaby sprzęt po nizszych cenach niż sklepowe. Może spróbować jakoś zorganizować taką giełdę – czy to na stronie czy może raz na jakiś czas umówić się gdzieś w określonym miejscu ? Ma ktoś jakieś pomysły, sugestie….?
Pozdrawiam
Rafał
22 lutego 2019 dnia 11:35 #26563Pomysł jest świetny. Sam chętnie wystawię kilka nieużywanych akcesoriów 🙂 Mogę wydzielić tutaj dodatkowe forum, plus założymy grupę na FB. Moja propozycja, aby ograniczyć dostępność grupy i forum wyłącznie dla wędkarzy okręgu Jelenia Góra. Co na to ?
22 lutego 2019 dnia 12:39 #26564Popieram, bardzo dobry pomysł, sam też mam parę rzeczy do sprzedania.
25 lutego 2019 dnia 10:23 #26582Na razie myślę, że możemy spróbować internetowo, a w któryś weekend może byśmy to jakoś stacjonarnie w plenerze zorganizowali. Rozmawiałem już troche z Jarkiem – ma przygotować jakąś dodatkową zakładkę na stronie pt. Giełda…
26 czerwca 2019 dnia 11:20 #27229Jak tam panowie? Wiadomo coś w tej sprawie?
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.